بلبرینگ شامل UCP برند FYH . JIB . ASAHI
ریل واگن I NAمخصوص کارخانه های کاشی و سرامیک .
به طور کلی در حال حاضر دو روش برای ساخت محصولات کاشی و سرامیک در دنیا مطرح است که تفاوت آنها در روش خشک کردن و پخت کاشی می باشد. در نوع اول، پخت دو آتشه (Double Firing) می باشد که در این روش پس از خشک کردن کاشی در خشک کن (dryer)، کاشی یک بار تحت حرارت بالا در کوره پخته می شود و سپس به آن لعاب اضافه می شود و آنگاه برای پخت مجدد به داخل کوره می رود. در روش دوم که تک آتشه (Single Firing) نامیده می شود، فرایند پخت اول حذف می شود و کاشی پس از خشک شدن در خشک کن به لعاب آغشته می شود و بعد به کوره پخت می رود. در روش دوم عملیات پخت سریع تر از روش اول است اما در روش پخت دوآتشه انعطاف پذیری کاشی ها بیشتر است در روش پخت تک آتشه می بایست کارخانجات تولیدی روش پیچیده تری را در پیش بگیرند و درصورت عدم آشنایی با مراحل تولید متضرر ضایعات زیادی خواهند شد این مسئله تا اندازه ایی مهم است که بسیاری از تولید کنندگان کاشی از روش دوآتشه استفاده می کنند.